20240915_130221.jpg

februari

  • Hapjesbord
  • -
  • Voorgerecht
    Winterse rundscarpaccio
    of
    Gamba in krokant jasje
  • -
  • Soepje van de chef
  • -
  • Hoofdgerecht
    Filet van eend, kersen & balsamico
    of
    Zeeduivel op Thaïse wijze
  • -
  • Dessert van het moment
  • -
  • Mokka
  • -

€ 75 pp, waters en wijnen incl.

menu per tafel

20220612_113544-(2).jpg

Maart

  • Hapjesbordje
  • -
  • Voorgerecht
    Duo van kroketjes
    of
    Ceviche van schelvis
  • -
  • Soepje van de chef
  • -
  • Hoofdgerecht
    Lamsheupje, blauwe kaas & vijgen
    of
    Skreihaas, torentje van ratatouille
  • -
  • Dessert van het moment
  • -
  • Mokka
  • -

€ 75 pp, waters en wijnen incl.

menu per tafel