Home
Maandmenu
Suggesties
Events
Feestdagen
Contact
Home
Maandmenu
Suggesties
Events
Feestdagen
Contact
Oktober
Hapjesbord
Voorgerecht
Tartaar van zalm, rode biet & mierikswortel
of
Terrine van fazant, vijgenchutney
Soepje van de chef
Hoofdgerecht
Zeebaars, knolselder, paddenstoelen & dragon
of
Patrijs à l’ancienne, pastinaak
Dessert van het moment
Mokka
€ 79 pp, waters en wijnen incl.
menu per tafel
November
Hapjesbordje
Voorgerecht
Gegratineerde coquilles, oesterzwam & zeekraal
of
Carpaccio van wild varken, kappertjes & krokant spek
Soepje van de chef
Hoofdgerecht
Filet van griet, pompoenrisotto & beure noisette
of
Fazant, rode kool, kastanjes & gratin
Dessert van het moment
Mokka
€ 79 pp, waters en wijnen incl.
menu per tafel