20240915_130221.jpg

Oktober

  • Hapjesbord
  • -
  • Voorgerecht
    Tartaar van zalm, rode biet & mierikswortel
    of
    Terrine van fazant, vijgenchutney
  • -
  • Soepje van de chef
  • -
  • Hoofdgerecht
    Zeebaars, knolselder, paddenstoelen & dragon
    of
    Patrijs à l’ancienne, pastinaak
  • -
  • Dessert van het moment
  • -
  • Mokka
  • -

€ 79 pp, waters en wijnen incl.

menu per tafel

20220612_113544-(2).jpg

November

  • Hapjesbordje
  • -
  • Voorgerecht
    Gegratineerde coquilles, oesterzwam & zeekraal
    of
    Carpaccio van wild varken, kappertjes & krokant spek
  • -
  • Soepje van de chef
  • -
  • Hoofdgerecht
    Filet van griet, pompoenrisotto & beure noisette
    of
    Fazant, rode kool, kastanjes & gratin
  • -
  • Dessert van het moment
  • -
  • Mokka
  • -

€ 79 pp, waters en wijnen incl.

menu per tafel