20220612_113544-(2).jpg

November

  • Hapjesbordje
  • -
  • Voorgerecht
    Geschroeide carpaccio van hert, truffelolie
    of
    huisgemaakte garnaalkroketjes
  • -
  • Soepje van de chef
  • -
  • Hoofdgerecht
    Filet van ever, knolselder & portsaus
    of
    Zalm miso, geroosterde rode biet & waterkers
  • -
  • Dessert van het moment
  • -
  • Mokka
  • -

€ 75 pp, waters en wijnen incl.

menu per tafel

20240915_130221.jpg

december

  • Hapjesbord
  • -
  • Voorgerecht
    Karnemelkpatatjes, grijze garnalen, hazelnootboter
    of
    Huisgemaakte terrine van wild, zoete toets
  • -
  • Soepje van de chef
  • -
  • Hoofdgerecht
    Kabeljauwhaasje, kruidenkorst & aardappelgratin
    of
    Stoofpotje van hert, wintergarnituur
  • -
  • Dessert van het moment
  • -
  • Mokka
  • -

€ 75 pp, waters en wijnen incl.

menu per tafel